Hamster Creative Commons License 2001.10.25 0 0 9669

Információk a vasárnapi farkashegyi topictalálkozóról:
A hely le van foglalva, azaz déltől kezdve mienk a reptér közepénél, a kemping előtt levő nyílt tűzrakó hely és környéke. Terveink szerint délután egy órától (k'arcórásoknak: 13 kettőspont 00) kezdünk nekilátni Mézgával a paprikáskrumplinak. Addig maradunk, ameddig kedvünk van, ha elkezdünk fázni, a büfé hétig van nyitva, és használhatjuk a pihenő-ebédlőt is, ahol hideg-meleg folyó 220V is a rendelkezésünkre áll, hét óráig.

A társaságban lesznek pilóták is, a környéken lesznek repülőgépek, ha valakinek ilyen irányú vágyai lennének...

A repülőtér a Budakeszi és Budaörs közti műút mellett van, Budakeszi felől jőve nehéz eltéveszteni, a másik irányból is oda kell figyelni, ha el akarsz menni mellette (hangárok, szélzsák, tábla, buszmegálló).
Autó nélkül érkezők legkönnyebben a 22-es BKV busz végállomásától juthatnak el a reptérre, adott esetben 20 percnyi gyaloglással a Budaörsre vezető út mentén, vagy Volán busszal, mely 10:20, 11:10, 13:45, 15:45-kor indul, és mely vagy 2 percnyi utazás után éri el a reptér előtt levő megállóját. Indulnak buszok a Széna térről, és a Budaörsi Gimnázium elől is, de ezek menetrendjét nem ismerem, helybeliek esetleg kisegíthetnek.

Gyertek!