Blinyo Creative Commons License 2001.10.25 0 0 248
Hali knbm!

Szóval megkérdeztem, és valóban létezik az a "levél". Mindenesetre már most szerelnek bele más típusu riasztókat is, melyeket a gyár szintén nem hagyott jóvá. Azok a szerencsétlen tulajok akiknél a BSI tönkrement a riasztótól azoknál nem a riasztó mint berendezés tette tönkre azt, hanem a szabálytalan, rossz beszerelés. Mindenesetre a márkaszervíz, aki beszerel riasztókat kell hogy viselje ennek terheit, tehát ha a riasztó miatt elromlik a BSI, akkor garanciában kell kicserélniük. Erre vonatkozó írásos anyagot kell kérni a márkakereskedéstől, adnak is.

Ami a riasztót illeti, bár laikus vagyok, de tudomásom szerint nincs olyan elektronikus berendezés amely egy teljes próba után, egyszer csak tönkre tesz vmit. Ha egy hónapig napi használat mellett hibátlanul üzemel, akkor nagy valószínűség szerint nem fog másként üzemelni később sem. Nem fog másképp kommunikálni a BSI-vel sem, hiszen minden jel adás/vétel ugyanúgy történik a berendezések között. Ha elronthatná a BSI-t a riasztó, akkor már rég rossz lenne. Ez olyan minthogy nem lehet valaki majdnem terhes. Vagy terhes, vagy nem...
De lehet, hogy csak az én fejemben van ez így, lehet, hogy tudásod révén egy kicsit másképp fogod megmagyarázni mindezt, és olyan információkat fogok tőled kapni ami megváltoztathatja a véleményem.

Előzmény: knbm (242)