Timna Creative Commons License 2001.10.23 0 0 60
Na de gyerekek!

Azt is látni kéne, hogy minden szolgáltató más célközönséget bombáz.
A vodafone a csóreszmobil, olcsó prepaid, alacsony tarifákkal.
A Pannon olcsó, jó minőségű, nyálas arcoknak :)
A Westel jó arcoknak, kevéssé jó áron, nagyon profi image-dzsel.
A W0660 céges megoldásokra, vagy istenhátamögé király.

Sir Balambér, sajna bedőlt a Vodafon nemzetköziségének, megjárta. Mellesleg az említett sztori szinte pontosan ugyanígy lejátszódott egy ismerősömmel, épp csak Románia + Westel kombóval :)

Az meg miért geciség, ha nem bonthatsz fel csak úgy szerződéseket? Az a geciség, ha nem adnak szerződést, vagy abban nem írnak le mindent, hanem pl "továbbiakért nézze meg az üzletkötési szabályzatunkat...". Velem épp most basz ki a vivendi, mivel 1 évnél hamarabb felmondtam (ill felmondták) az előfizetésemet. Röppen a 30+fás bekötési díj. No és elolvastam ám az igénytelen, ferdén fénymásolt szerződésüket. Nem volt benne ilyenről szó. És a másodpéldányt nem kaptam ám vissza.

Vodám van, vitamax city kártyás.
Van előfizus Westelem is, nem én használom pár hónapja, hanem egy volt munkatársam.

Na most mivel én a keveset telefonáló és nem vitálisan elérendő kategória vagyok, nekem a Vodafone király választás. Technikailag semmi bajom nem volt velük, a vonal minden szolgáltatónál szakadozik időként. Az sms-ek mennek, bár én jó ha kéthavonta küldök egyet, mert 30ftért csúcsidőben is kb 45mp-t beszélhetek bármely mobilhálózatra, és a válasz is egyből megvan :)

A Westellel átéltem az idei karácsonyt, háááát volt egy SMS amit kb 28 óra alatt tudott csak ideenni szegedre a fene debrecenből.

Vodafone előfizetéses: na az előfizetést választani ritka gyíkság, vagy nagy szükség - kizárólag annak aki rengeteget pofázik. Az előfizetésnek két előnye van:
1, kisebb pénzért lépsz be
2, kisebb pénzert beszélsz, ha SOKAT beszélsz
Ezen kívül semmi előny nem jut eszembe, de szarrá szopathatnak a kötelezettségvállalás miatt, havi 4K körül van a legkisebb összeg amit fizetsz (előfizu + készülék törlesztés) oszt ezért gyakorlatilag nagy lófaszt nem kapsz (ja, pl x perc és/vagy x sms ingyen)

A Westel korrekt füzetet adott gyakorlatilag mindenre kiterjedő, világos leírással a szolgáltatást és a kötelezettségeket illetően. A lényege persze az volt, mint mindenhol, hogy szopod a nagy lompost ugy generally, ha már voltál olyan láma előfizetésest választani, de legalább leírták kereken, nem úgy mint az aljas mocsok vivendi.

A vodafone kártyáshoz nem kaptam semmi ilyet, de egy prepaidhez tulajdonképp most minek is? :))

Szóval nem értem az anyázást... Kb úgy nézem ezt a dolgot, mint a matávpusztuljonmeg topikokat. Innen, déltáv illetv már vivendi körzetből a matáv maga az ígéret földje. Szerencsére sikerült megszabadulni tőlük internet és telefonálás terén, igaz, azért a 6-7 hónap elérhetőségért meg kb 800 óra internetezésért valamint kb 5 óra beszélgetésért kb. 180K Ft-ot kell(ett) kipengetnem nekik.

Gondoljátok meg jól, miért ríttok és miért nem!!