Jaj, gyerekek! Mit csináltam tegnap! (Sajnos most - és talán még egy hétig, amíg itthon van a Főnököm - nincs időm az eddigiekre reagálni, de ezt az élményt meg kell osztanom Veletek!)
A ...* mozi felé tartottam, hogy megtudjam, a héten mikor játsszák a filmet. A célomig nem jutottam el, viszont beteljesedett egy álmom. Nem, nem Colin jött velem szembe, de hasonló. Éppen posztereket és fotókat cseréltek, meg kellett hát kérdeznem, honnan lehet ilyet szerezni. Kiderült, hogy a fotók leltárban szerepelnek, így azt csak pénzért vehetek (mindjárt vettem is mind a 4 fajtából: Colin vacsora közben, Bridge nyuszifülben, Daniel az íróasztalánál, Daniel, amint azt a bizonyos nagyméretű fehérneműt mustrálja), a kétféle posztert viszont ingyen megkaptam! Életnagyságban láthatom Colin fejét! Eddig cinkosan összemosolyogva, majd vágyakozva tekintettem az ilyen poszterre a metró átjáróban (M2 és M3 között), mostantól van sajátom! Ráadásul tegnap (akció közben, hogy legyen "apróm" kifizetni a képeket, pénzem felváltásaképpen) megvettem a film zenéjét is! Jaj, de nagyon boldog vagyok! (Különdíj: még a Nemzeti Sportban is volt öttusa cikk).
*Nem szeretném, ha a srác bajba kerülne, amiért elosztogatja a mozi tulajdonát, ezért nem árulom el a nevét.