ALEX6 Creative Commons License 2001.10.19 0 0 147
Hi!

Bocs a kicsit hosszú offline módtól.... igyaztán kicsit összevágtam a mondókámat.

Itt a season vége ???, úgylátszik a kupát már oda lehet adni, de azért Martin-nak még nincs vége, be kell(ene) kerülni a Top-10-be, ja és még egy icipcic győzelmet bárhol - 55 race no win - ez már kicsit hosszúnak tünik ...

Üdv az új hozzászólóknak, úgylátszik másokat is kezd érdekelni az igazi verseny ?
Rodrigo, te voltál Cart versenyen kint, vagy mi a szösz, ha igen, akkor gondolom láttad a truck versenyt is, mert évek óta egy hétvégén futják a California Speedway-en.

Irhatnál vmit, hogy milyen egy CTS futam előben ?

A game-t meg én is hajtom ezerrel :))))))
Ti nyomultatok a Nascar Racing-gel 100 %-os versenyt ??? Nekem csak párszor volt türelemem, pl Martinsville-ben, de olyan 350 kör után
elszállt a motorom, game over - szidtam is mindent, ezenkivül még voltak próbálkozásaim a Coke 600-on is, de ott meg csúnyán összetörtem a kocsit többször.

Festéseket meg letölteni, oszt kész, RACE, elég jók azok, nekem meg nincs kedvem gyártani azokat (nem akarok idő előtt megvakulni), meg türelem ...

Nascar Racing 4 egész jó, csak kormány kell hozzá, a kocsikat meg
le lehet tölteni jobb helyekről, bár nem frissitik sürün az oldalakat, a jó munkához idő kell..., a "gyári" carsets meg alapbol sz@r, reklmátörvények, meg egyebek miatt.
EA Nascar 2000 - szerintem nagyon gagyi, ráadásul
elég ritka hozzá a kiegészitő, legjobb a Nascar 4 - ha van Wheel - ha nem akkor Nascar 3. Egyébként a magyaar carsets oldal már rég nem müxik, különben nem is volt nagy szám.
Ha kell valami akkor itt keresgélj, szerintem ezek a legtutibb oldalak:
www.theuspits.com/iwcccars/index.html - No 1
www.theuspits.com
- bár itt csak a Papyrus széria fut, de szerintem jobb is, mint az EA féle. Gameről ennyit akartam...

Marcisnak : Bill Elliott meg mostanság a legnépszerübb ember, már vagy 1x éve
zsinórban csak ő kapja a dijat, asszem DW tudott bekerülni 89 körül 1x, és már azelőtt is kapott Awesome Bill.
De most visszalépett a versenyből Earnhardt tiszteletére, és a rules bookban benne van, ha a versenyző nem akar indulni a szavazáson, akkor a NASCAR köteles tiszteletben hagyni a döntést, szal másra kell szavazni!! - mondjuk Martinra :)))

Ja és végszóra : van itten Nascar Racing 4 topic, oda irjatok gamez témában, sőt Dale Earnhardt topic is, szal ne offoljunk, inkább hozzuk fel a topicokat !!

EA 500 - új rules, kisebb a Fordok szárnya, lehet szivás lesz ???, csak térjen mindenki haza saját lábán verseny után ...

Bocs, ha kicsit sokat irtam, legközelebb üssetek rá a kezemre :))))

#6