mukkancs Creative Commons License 2001.10.19 0 0 260
Hi!
A koktélos srác egyáltalán nem nézett ki Al Pacinonak, inkább hasonlított Usztics Matyira, csak fiatalabb kiadásban.
Mi az a carmo? Nem voltam.:((( Pedig imádom a makkákat (is).
Mi sem észleltünk semmi gondot a Cais de Sodre-val kapcsolatban, nem is tűnt fel, hogy olyan közel van a züllött negyed!

Leírom, merre jártunk ez alatt a 10 nap alatt: Érkezés Portoba, okt. 2-án. 2 napot mászkáltunk, ároskát nézegetünk, ittunk. 1 nap Braga, Jesus de Monte, az nagyon teccett, hihetetlen, hogy a hívők mikre nem voltak képesek, megszámoltuk, onnan, ahol a busz kitett, 576 lépcső vezet fel a templomhoz... 1 napot Amaranteba akartunk menni, de annyira zuhogott, hogy csak beültünk egy kávéházba a piaccal szemben, ott az volt a kedvenc helyünk. Porto után Coimbra, 1 nap Conimbriga ásatás nézés, 1 nap Coimbra nézés. Ott találkoztunk Morgó José de Sé-vel :)))) Ő a Sé-nél lakó kóbor kutyi, aki mindenkit megmorog, de mi jól megetettük és utána másnap is szeretett minket, meg jött velünk ide-oda, miközben a többi járóelőt morogta folyton- nagyon édes volt!
Coimbra után mentünk Lisboa-ba, sajna kifogtunk egy vasutas sztrájkot is. Elmentünk Sintraba, az volt az egyetlen szikrázó napsütéses nap, nagyon helyes volt a Disney kastély, teccett. Évorát is terveztük, de aztán az idő miatt ismét le kellett mondanunk eről a kirándulásról.

Ti hányszor voltatok már Portugáliában, hogy ennyire nagyon nagyon ismered?

Előzmény: dismay (259)