mukkancs Creative Commons License 2001.10.18 0 0 258
Hű, ennyi kérdés! Na, szépen sorjában.

Nem, Soltész Rezsővel sem találkoztunk, pedig nyitva tartottam a szemem, mert korábbi hozzászólásokban már olvastam róla, de érdekes módon nekünk senki nem akart eladni kábszert.

A kedvenc kávézónk a Rua Prata-n volt (asszem így hívták, de nem vagyok biztos benne, bocs), a Rossiotol a Tejo felé a jobb oldalon középtájt.A sütik isteniek, a pincérek nagyon kedvesek, már a második napon tudták, mit kérünk, egyből hozták is.

Az a kilátó szuper! Tényleg nagyon helyes, de mi nem ittunk ott. Az említett másik két helyen sem jártunk, mi bementünk egy kis bárszerűségbe valahol az egyik siklótól nem messze - teljesen hülye vagyok az utikönyv nélkül a nevekből -, és ott ittunk valami brazil koktélt, ami iszonyatosan finom volt, és a kiszolgálás is nagyon jó volt, kedves csapos, meg a környezet is kellemes.

Cascaisba viszont elmentünk, hogy beacheljünk is egy kicsit, de szar volt az idő, és valahogy egyáltalán nem tetszett az a nagy turistásság ottan. Maga a városka helyes, csak ne lett volna annyi légy!! (bár biztosan a köpetekre gyűltek - fúj, gusztustalan vagyok, dádá...:))))