igus Creative Commons License 2001.10.17 0 0 68
Nem tanácsolnám, hogy a 10 éves egészséges srácnak te mosd az alvázát, de hogyha felmerült benned a gyanú, hogy letapadt a bőre, és alatta nem takarítja tisztességesen, akkor neked kell forszíroznod az ügyet, mert a férjedre nem számíthatsz, magától pedig nem múlik el a dolog, csak halmozódik a baj.
Konkrétan kérdezz rá, hogy kisfiam, rendesen hátra tudod-e húzni a fitymádat, és meg szoktad-e szappanozni a makkodat is, vagy csak az egész berendezést kívülről mosod le?
Hogyha pirulgat, és nem válaszol, vagy elüti a témát, másra terel, stb. akkor ugyanolyan komoly stílusban mondani kell neki, hogy időpontot kérsz az urológustól, mert ha neked, mint az anyjának szégyenkezik megmutatni, akkor egy orvosnak muszáj lesz látnia. Sajnos ebben benne van az is, hogy amennyiben szűk a nyílás, vagy letapadt a fityma a makkra, és nem lehet hátrahúzni, akkor már az orvos nem fog sokat spekulálni, hanem végére jár az ügynek, mert pontosan ismeri a férfiak ezirányú röstellkedéseit.
Hátha a fiad az orvossal való fenyegetéstől megszeppen annyira, hogy inkább neked mutatja meg (először). Magad eldöntheted, hogy kell-e az urológus? NE hagyd annyiban !!
Előzmény: aurina (67)