arab tenorista Creative Commons License 2001.10.17 0 0 45
1. Miért kéne azért kihagyni egy nőt csak azért, mert szűz? Nem ez volt az első kérdésem tőle, és tábla sem volt rá kiakasztva, hogy: "Vigyázat szűz vagyok!" :) Egyébként én is csodálkoztam rajta, mert egyébként 25 éves.

2. Azt nem írtam, hogy nem történt semmi. Az igaz, hogy konkrét közösülés nem volt, de azon kívül szinte minden. Ebből derült ki számomra, hogy forróvérű, főleg hogyha összehasonlítom a régi barátnőmmel, aki olyan volt mint egy fadarab. Igaz megjátszotta magát, hogy mennyire élvezi, de nem tudott becsapni. Én is megjátszottam magam, hogy elhiszem. Így nekem is kényelmesebb volt. De mint írtam, érzelmileg semmit sem jelentett számomra, és fordítva. Gyakran megcsalt, és tudtam róla, de valahogy nem is érdekelt. Mikor lelépett (ő mondta ki hogy vége) nem bántam, sőt megkönnyebbültem. Én is ki akartam rúgni, de túl gyáva voltam megmondani neki. Már nagyon idegesített a stílusa, és állandóan leégetett mások előtt a beszólásaival. Eléggé sötét volt, de viszonylag jól nézett ki.
Ez a mostani lány viszont teljesen más. Nem igazán szép, de nagyon kedves, és intelligens. Ja és imád! :)

3. Sajnos erre számítottam. :( Kissé meg is sértődtem. :)
Sajnos sokan mondták (főleg régebben), hogy kissé gyerekes vagyok, de nem tehetek róla. Azért van előnye is.
Én sem érzem magam 30-nak, inkább 20-nak. Nem is nézek ki 30-nak, legalább 5 évvel de inkább 10-zel fiatalabbnak néz mindenki. A mostani barátnőm sem akarta elhinni.

4. Örülök, hogy tetszik a topic. Eddig ez a legnépszerűbb topic-om, amit nyitottam, beleszámolva a rendes nick-emen nyitottakat természetesen.

Ha 15 lennék akkor azt hiszem az iskolában kellene ülnöm ilyenkor, és nem a munkahelyemről írogatnék a HUSZ-ba. :) Más bizonyítékot nem tudok erre. De hogy miért kéne 15 évesen 30-nak tettetnem magam, arra még mindig senki nem válaszolt. Azt sem értem, hogy miért akarom mindenáron bebizonyítani, hogy 30 vagyok, hát nem tökmindegy? :)
Aki nem hiszi járjon utána(m). :)

Előzmény: Törölt nick (44)