MetaCode Creative Commons License 2001.10.14 0 0 921
Sziasztok,

Strasszer: elsőre bedőltem:-)) azt hittem valós az újsághír, monddsza, gyakorlod az újságírást?:-))) Remek summázás mindenesetre!!!!!

Ha hozzátehetem a magamét, valaha managgersuliban tanultam a csapatok kialakulásának folyamatát. Hát olyan szépen prezentáltuk, hogy csak na! Nézzük:

11 óra, összeverődünk, mint a kiskanalak a mosogató alján, vigyorok, kézfogások, affeneseemléxikkivelfogottkezetéppen. Meg hogy kinek mi a polgári neve, mondjuk, az nem is mindig fontos. Az egyetlen közös kapcsolódási pont eddig: ugyanabba a márkába zúgtunk bele mindannyian. Aztán hamar jön egy abszolút humán momentum: nincs elég kaja. Vásárlás. Picit felengednek a lányok, asszonyok, oldalbordák, kedvesek és szépek, és elindul az első fonal: kolbászok, szalonnák, zsemlék és arányaik. Remek, már két közös téma van.
Visegrád. Döcög még a motor, "sörétes puskával" lőjük a témákat, hátha valamelyik szemcsén beakad a társalgás megindítása. Bobozunk, én már majdnem antiszociálisnak érzem magam, utolsóként a társaságból szánkázva lefelé.
Irány kajázni, a mozgást Strasszernél jobban le sem lehet írni. Sabi, Sabiné és Sabika (Szabika, bocsi a majdnem azonosságért) kivágyik az árnyékból, feljebb húzódnak a hegyen helyet keresve, mint az afgán Északi Szövetség felderítő partizánjai, telefon jön, mennyünk. Kicsomagolás, sütés, tűzrakó párbaj (szabika vezet, SRi+SQS behozza, majd a parázs mennyisége adott időre majd ugyanabban a mennyiségben rendelkezésre áll, kezdődik. Egyre több az őszinte mosoly, huhú, alakulunk. Még talán mindig nem "igazi" csapat, de hát ezt ne is várjuk el egy egymást három órája ismerő embertömegtől. Ne adjuk fel, folytassuk, ismerjük meg egymást, hozzunk még arcokat a klubba, remek a kezdés, még jobb lesz a folytatás!
Nekünk Siófokon könnyebb volt, kevesen voltunk, nem lehetett nem egymásra figyelni. Itt nagyobb volt a team, hosszabb lesz az út egymáshoz, de az alaphang nagyszerű volt, én személy szerint mindenkinek köszönöm ezt a napot!
Sansali, kenguru és a többiek: nem tudjátok, mit hagytatok ki! Ugye nincs legközelebb hiányzás?

Bocs, má' megin' sokat pofázok...

M.