RodRigo Creative Commons License 2001.10.14 0 1 137
Sziasztok!

Én valószínűleg nem vagyok normális, vagy csak egyszerűen vak vagyok, hogy eddig nem találtam rátok.
Rendkívüli srácok vagytok, és őszintén tisztellek benneteket!

Nos, igen én is "NASCAR Fanatics" lennék, legalábbis eddig azt hittem, hogy megütöm a mércét... : )
De látom, hogy vannak nálam "őrültebbek" is.
Hogy kezdődött? 1997. Számítógép, új játék. Valami Papyrus féle NASCAR Racing.
Ez meg mi a szösz, gondoltam. Addig az amerikai autóversenyekről csak halvány sejtéseim
voltak. Az Indy 500 nálam egy tehetségtelen senkik versenye volt. Körbe -körbe...

Aztán megjött a progi... Illetve a hangja. Az a különlegesen mély... Az az igazi V8 -as.
Gyerekek! Leestem a székről gyönyörűségemben... Aztán EuroSport és "kész" voltam!
Azok az üldözések... Dale Earnhardt, Mark Martin, DJ, Jeff Gordon és a többi srác...
Amikor a karambolok után úgy ragasztják (szó szerint) össze az autókat...
Ez igen! Ez nem a Formula1 dög unalma! Nem bizony.

Ekkor kezdett érdekelni a többi amerikai "gilisztaevős" versenyforma.
A CART, IRL, később IRNLS, NASCAR minden ága, a szeszfőzdék öröksége...

CART -ban Greg Moore klasszisa egyszerűen a képernyőhöz szegezett.
Képtelen voltam versenyt kihagyni. Sajnos azt a tragédiát is élőben láttam...
Együtt áltam a többi 200 000 emberrel a szentmise alatt... megrázó volt
azokban a pillanatokban a California Speedway halálos csöndje...

IRNLS. Ötvözi a CART gyorsaságát a NASCAR izgalmaival.
Az Idianapolis 500. A klasszikusok klasszikusa. A világ legnagyobb autóversenye!

NASCAR- A legemlékezetesebb verseny? A '98 -as villanyfényes Bristoli.
Mark Martin úgy nyert, hogy előző héten elvesztette a fél családját abban a repülőgépszerencsétlenségben.
Ahogy Mr. Roush ölelte a jellegzetes szalmakalapban, úgy sorolta a családtagokat
könnyeivel küszködve... Kiknek is nyerte azt a versrenyt...

Negyed óra alatt többet tanultam tőletek mint a négy év alatt az összes közvetítés alatt! Köszönöm.
Én videón is gyűjtöm a versenyeket. Bizony!
Szerintetek mennyi esélye van az embernek kijutni egyszer Bristolba? Látni, hallani a hangokat?
Bocsássatok meg, ha raboltam a helyet. Ha lehet én is írogatnék néha... Sziasztok!

ui.: Tisztelt "marcis" azon a "Dale Jarett Jr." -os cikken én is őszintén meglepődtem.
Ennyit "Magyarország legolvasottabb autósmagazin" -járól.

Gentlemen! Start Your Engines!