Norgi_V6 Creative Commons License 2001.10.13 0 0 95
Common demand 1.03a

Bugok (?):

- Ha a vinyó sleep módba megy, vagyis sokáig nincs semmi mozgás, akkor amikor újraíndítom a lejátszást, el is indul a zene, de csak pufferből, amikor kifogy, akkor fordul a winyóhoz, ami ugye még nem pörgött fel, kis szünet ameddig felpörög, majd újra megy a zene.

- Zajok az autóban(?)

- Szemetes a képernyő

- disk.idx-et használva amikor eltekerem a gombot, elösször egy üres sor jelenik meg, majd arra kattintva a tényleges szerkezet.

Manager program Windows 2000 alatt:

- A manager progiból nem lehet kilépni, csak bezárni lehet.

- A manager progi frissebb verziója van fennt a neten, de nem frissíti az eredeti 1.0b-t 1.01-re.

- Nem frissíti a firmwaret. A pontos hibakódot leírom ha kell

- A dir.idx-et minden alkalommal teljesen újra generálja.

- A progiba épített böngészőben csak böngészni lehet másolni nem, illetve azonkívűl semmit sem!

Javaslatok kívánságok:

- Jó lenne, hogy amikor a fileok között kerestek a tekerőgombbal, akkor az elején ne csak lefelé lehessen menni, hanem az ellenkező irányba is. Pl az első elemen állok, jobrra tekerve 2. elemre ugrik, balra pedig az utolsóra.

- "Jo lenne ha le lehetne menteni a gepben levo firmware-t, ha nem teccik az uj akkor vissza lehesen tenni a regit" (by NLQ)

- Egyszerűbb hangerőszabályozás, mute funkció. Például ha alapban tekerem a gombot, akkor hangerő, ha megnyomom akkor browse, a pause legyen a téglalap, ebben az esetben (by qwer1234)

Kérdések:
- Mi van akkor, ha 100 nál több számot szeretnék lejátszani MyRadio módban? Ha az összes 1%-os, akkor is elfogy. Marad a könyvtárbarendezés?

Maradok tisztelettel Norgi V6