korx Creative Commons License 1998.06.04 0 0 3
Sajna ahogy most áll a dolog, és ez igy is fog maradni, a müsorok nagyobbik része a széles rétegek szájaize szerint fog alakulni.
Márpedig az emberek nagy része ostoba és igénytelen. A kereskedelmi TVk nem tehetnek mást mint, hogy szórják a trágyát, mert nekik azt kell adni, amit zabál a nép, ebböl élnek és nem is hibáztatom öket. A köz. szolg. TV-nek meg egyrészt valamennyire lépést kell tartani a nézettségben, másrészt meg, neki nyomni kell olyan müsort is, amelyiknek a témája még a müsorvezetöt se érdekli, mert ö a köz. szolg., ezért az még szarabb.
Ennek ellenére nem katasztrofális a helyzet, söt sokkal jobb mint volt. Én pl nem igénylem, hogy orrba-szájba MÜVÉSZ filmeket nyomjanak a sirámról, nyomorrol meg sanyarról vagy ömöljön az ízes,puszta KULTÚTRA, csupán szeretnék igényesen szórakozni, információt és ismereteket szerezni, és egyáltalán nem zavar, ha az könnyen rágható amerikai gyártmány.
Amitöl igazán herótom van az az, hogy bizonyos napszakokban, az ember nam bírja úgy eltalálni a távkapcsolót, hogy ne brazil sorozatot, nótaszót ,misét vagy szerencseheréket lásson (föleg ha nincs kábelvégen).

Üdv,
korx