Lvica Creative Commons License 2001.10.11 0 0 323
Sziasztok!

Hát, lányok, én már nem tudom, mit gondoljak.
A helyzet a következő: február óta próbálkozunk, elég intenzíven. Most volt az első olyan ciklusom, mikor azt mondtam, najó, nem görcsölök, lesz ami lesz. És úgy rémlik, a peteérés környékén volt egy olyan négy napos szexmentes időszak is.
Erre nem jött meg. Eszem megáll..... és nem merem elhinni. Émelygés van, gyomorégés, hányinger dettó, meg nem jöttek ki a mensi előtt szokásos pattanásaim sem. Az alhasam pedig tompán fáj. Nem olyan erős, mint pl. a mensi első napján, de fáj. Viszont a mellem nem. Bár az menstruáció előtt sem szokott. Ja, és amennyit eszek, az rémes.:)))
Lényeg a lényeg: lehet, hogy összejött a babóca...? Azt gondolom, szombat előtt nem tesztelek. Ma van a 32. napom. A ciklusaim egész mintaszerűek voltak, míg nem indult a babaprojekt, méghozzá gyógyszer nélkül: pontban 28 naposak. Azóta viszont kicsit összevisszább, de ilyen hosszú kimaradás még nem volt.

Jó hosszú lettem, de tudjátok, az örlődés: teszt vagy nem teszt? És egyszerűen képtelen vagyok másra gondolni, mint a babócára.:)))

Minden jót és kisbabát mindenkinek, aki szeretne!:)

Lvica