McFart Creative Commons License 2001.10.10 0 0 104
Hgyuri>
ha nem akarsz parasztkodni akkor ne parasztkodj. ha bosszant a szomszed es nem erti a szepszot, akkor nyeljed. a te dontesed, es a te dontesed duhongeni is. Azt csinalsz amit akarsz.
Ennekem azzal a szomszeddal van bajom, aki allandoan figyel leskelodik, minden szova tesz, es mas szomszedoknal befeketit. Akinek allandoan van valami beszolasa ha talalkozik az asszonnyal (nekem nem mer). Na az ilyennel van tele a fundoklim. Az ilyennek szokom neha ittasan leugatni a hajat.
A vizvezetek szereles sosem jo, ha 5 percig nincs viz, valaki tutijon hogy neki eppen most letfontossagu. kedvencem az a stori amikor ismeros gondosan atgondolva ejjel 11kor zarta el a vizet (mosogep rakotes), azt felment es a vizeskulccsal felszerelte a csaptelepet. Kb a felenel jarhatott amuveletnek, amikor feltunes nelkul 120 szomszed kopogtatott az ajtajan, hogy ezt most hagyja abba:)
A kloffolos no ha nem ert a szobol, ert a parszatsagbol. van hangfalad? felszereled a plafobnra, valami traktorzene (idosebbek igen erzekenyek ra) 100 watt hajra...
Előzmény: Kreta (103)