Professzor úr Creative Commons License 2001.10.08 0 0 973
Én is olvastam ezeket a nyilatkozatokat.

1.Én olvastam Trap olasznnyelvű nyilatkozatát is,amelyben rengeteg kihagyott gólhelyzetről beszél.Valószínűleg udvarias volt Gelleivel szemben,de senki nem vitatja (Trap sem),hogy 1-0-ás vezetésénél bármikor egyenlíthet az ellenfél...
2.Senki sem állította,hogy döntetlenre játszottak,ám tény,hogy ez volt a minimális céljuk.Del Piero nyilatkozata Maldini hétközi szavaira rímel,hiszen a csapatkapitány arról beszélt,hogy minél hamarabb meg kell szerezni a vezetést,nehogy az idegesség legyen úrrá a gárdán.

Továbbra is csak azt tudom mondani,hogy ez a- kozmetikai értelemben vett- szép eredmény még nem jelent semmi jót a magyar válogatott szempontjából.Ettől még sansza sem lesz a csapatnak kijutni az EB-re.
Mi történt? Az olaszok addig támadtak,dolgozták ki a helyzeteket,amíg meg nem szerezték a vezetést.A második félidő elején megpróbálták bebiztosítani a győzelmet,majd az idő múlásával lassították a mérkőzés tempóját,és nem szégyelltek biztonsági játékkal kitöltenia hátralévő időt.
A magyar válogatott abban a tudatban léphetett pályára a második félidőben,hogy semmit sem veszíthet,tehát támadnia kell.Egy épkézláb helyzetet sikerült csak kidolgozni(ld még:vaktyúk is talál szemet),az eredmény őrzésére törekvő ellenféllel szemben.A vége az lett,hogy sikerült megúszni egy zakót,a minimális győzelemre törekvő olaszokkal szemben...
Ez az eredmény csak azoknak pozitívum,akik az elmúlt időszak depressziós hangulatától befolyásoltan kiütéses vereségre számítottak.

Előzmény: Grof (972)