sabian Creative Commons License 2001.10.02 0 0 170
Csövi! Megy a traktor?!

Mackor
Valahogy úgy van ez, hogy felülbírálhatod a rendszert és az mindaddig úgy is marad, hiszen ez a felülbírálás. DE, ha motor kikapcs, akkor az egy "kontroll-alt-delete" gyakorlatilag, és egyetlen érték marad állandó, és az a hőmérséklet. No a pici autó - legalább is az enyém - kutyakötelességének érzi, hogy mielőbb elérje a gazdi által beállított hőmérsékeltet és ezért mindent meg is tesz=auto mód.
Nyáron kellemes 21.5 fok, másfél ventillátor. Kint 38 celsius, Olaszország, no szél (és a hajam :))). Autó leparkol, irány a csúszdapark. 5 óra felé jöttünk ki és az oroszlánom a napon állt. Lehetett vagy 45+ fok benne. Beültem, motorindít. Elkezdi fújni a meleg levegőt az eredetileg beállított ventillátor sebességen, de már auto módban. Majd gyorsul és gyorsul és gyorsul. Megérkezik a hideg levegő, ventillátor lassul. Úgy érzem már kellemes az idő, kézzel felülbírálok. Másfél perc alatt nagyon kellemes idő lett benne és lehetett folytatni a krúzingolást az olasz felvidéken...
Ha a különbség nem nagy: pl a levegő odabenn 23 fok, bent 21.5 van beállítva akkor no auto mód, hanem a beállított módban szépen lehűti a beállított módra.
Fícsör!
sabian

Előzmény: mackor (169)