hanka Creative Commons License 2001.10.01 0 0 191
Jó reggel, jó hetet midenkinek!
Úgy látom én vagyok az első a héten!

A terhességre való felkészülés témájához csak annyit: nekem is az a véleményem, hogy ha már megtehet az ember bizonyos dolgokat, akkor miért ne tegye meg. Már azelőtt szeretnék megtenni mindent a leendő gyermekemért, mielőtt megfoganna. És az, hogy már most törődöm vele, nagyon jó érzéssel tölt el.

Azok a címek/telefonszámok, amiket beírtatok Családtervezési Tanácsadóké? Csak mert én szombathelyi vagyok. Itt az SZTK-ban van, remélem azért nem kell csalódnom, ha elmegyek. Azért köszönöm mindenkinek.

RKata!
Köszi a dohányzással kapcsolatos
Az én anyukámnál is két cica van. Én is velük egy fedél alatt éltem évekig.Ha hazalátogatok, még most is megszeretgetem őket. Viszont találtam egy cikket itt a neten, miszerint a korábbi feltevésekkel elletétben a macsak nem jelentenek különösebb veszélyt. A fertőzést legnagyobb százalékban a nem kellőképpen megfőzött/megsütütt hús okozza (a hús nyalogatása főzés közben nem!?).
Ezenkívűl a földdel való érintkezés.

A hagyományos hőmérővel is a nyelv alatt kell méricskélni?

A fogamzásgátló abbahagyása után szeptember 20-án jött meg kicsit, aztán 24-én nagyon, és még mindig van valami barnás folyásom. Ez most már 12 nap. Szerintetek még mindig nem kéne aggódnom?