sado-mazo-adsl Creative Commons License 2001.09.29 0 0 36
Jó estét mindenkinek!

Nos egy szappanopera végetért (előzmények a 27 hozzászólásban), ugyanis történt a következő:

2001.09.28-án 14.26-kor - ez a fenti hozzászólásomat követő nap délutánja - csörgött a telefonom, LA jelentkezett az Axelerótól, és röviden közölte velem, hogy a Matávos szerelő elindult szerény hajlékom irányába és nemsokára ő is elindul hozzánk. ÉRTITEK???

Az események felgyorsultak, kb. 15 perc múlva csöngetett a Matávos, nekiállt a szerelésnek. 20 perc múlva csöngetett LA - ő hölgy, és sokkal fiatalabb, mint a hangja alapján gondoltam - átadta a papirokat (jelszó, CD stb.) valamint kedvesen közölte, hogy Aeleró feliratos kényszerzubbony - lásd 27 hozzászólás - az nincs, de fogadjak el tőle egy Axelerós hátitáskát - ezen a ponton a szerelő aki
tanúja volt mindennek, meglepetésében majdnem lecsipte a saját hüvelykujját. ÉRTITEK??? Közben persze én meg folyamatosan égtem, mert én
ezeket az embereket bántottam, meg zaklattam stb.

LA elköszönt, a szerelő srác már a szoftvert telepítette, bejelentkezett az én nevemmel, minden frankón müködött (azóta is müködik)
Ő is elment. Nem néztem meg az órámat, de szerintem a telefon óta nem telt el egy óra.

Úgyhogy most itt ülök, egy Axelero sapkában, Axeleró pólóban, Axeleró egérpadon lökdösöm ez egeret, a táska a hátamon (kicsit nyomja is a derekam itt a fotelban) egy müködő ADSL eléréssel, és azon gondolkodom, hogy mi is történt itt?

Vélemény?