sado-mazo-adsl Creative Commons License 2001.09.27 0 0 27
Na itt a story:

2001.február 15-én reggel kilenckor adtam be az első ADSL igénylésem, február 21-én faxoltak, hogy müszaki okok nem teljesíthető, de az igényem él, majd értesítenek, meg szeretnek stb...

2001.06.07 felhív SZ nevű matávképviselő (BP régió), hogy adjam be újra az igénylésemet, mert jól alakul a müszaki fejlesztés. Beadom, egy hét múlva elhajt az Axeleró, hogy müszaki okok miatt nem...

2001.08.02 felhív HZS az Axeleró ügyfélszolgálatosa, hogy újra adjam be az igényemet, mert a müszakilag nyújtható. Beadom. Még aznap fax, hogy küldjek aláirási cimpéldányt is (cég vagyok), elküldöm. Utána ők küldenek el engem, hogy müszaki okok miatt mégse lehet. Érted ??? ő mondja, hogy adjam be, utána ő elhajt!!!

Nem sokkal ezután a helyi telefonközpontba beépített ügynököm - Stirlitz - rejtjelezett üzenetet küld, miszerint most adta át a SIEMENS a DSLAM modult. Rögtön újabb igénylés - rutinosan küldöm a aáirási címpéldányt is - és most jön a csattanó: elhajtottak, MERT MÁR NINCS SZABAD KAPACITÁS (DSLAM port) nekem mint veterán igénylőnek ÉRTITEK???.

Ezek után elszakadt a cérna: fenyegetőztem (a nagypapám munkásőr volt), vádaskodtam (maguk korruptak, és biztos pártalapon megy az osztás) néha vizionáltam is (ezt nem merem leirni).

2001.09.05 (szerda) este megcsörren a telefon LA jelentkezett - mint később kiderült ő egy középvezető (Axeleró) - és azt igérte, hogy két nap múlva pénteken itt az ADSL. Azóta eltelt vagy három péntek, és még mindig semmmi. Igérgetnek, kábitanak, néha kioktatnak.

Tényleg - csak a játék kedvéért - a lista tagjai között van olyan aki elöttem adta be az igénylését? A nyerteseknek a Feri biztosan felajánl egy Axeleró feliratú kényszerzubbonyt, esetleg egy félpanziós utazást a digitális Balkánra, vagy egy DSLAM habverőt.

Bocs, hogy hosszú voltam...