The Sceptic Creative Commons License 2001.09.27 0 0 94
91-es commentem folytatása:

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy nyilvántartásunk szerint az Axelero Rt-nél fenntartott elöfizetésén Ön díjtartozással rendelkezik. Lejárt tartozása a mai napon 29 900.00 Ft, mely összeg a fizetési emlékeztetönk után sem érkezett meg társaságunkhoz.

Ha az általunk közölt elmaradt összeggel egyetért, kérjük, hogy azt szíveskedjék haladéktalanul befizetni. Ennek elmaradása esetén szolgáltatásunk korlátozására, a tartozás behajtása érdekében pedig hátralékkezelö partnerünk megbízására kényszerülünk.

Amennyiben idöközben tartozását rendezte, kérjük, hogy a befizetést igazoló feladóvevényt, illetve az átutalást igazoló bizonylat másolatát a 432-6774 faxszámra szíveskedjék megküldeni.

Választott fizetési módja szerint az elmaradás befizetését a számlával együtt megküldött postai csekken vagy banki átutalással intézheti.
Fizetési módjától függetlenül telebankon keresztül is kiegyenlítheti elmaradását, amennyiben számlavezetö bankjával kötött szerzödése erre lehetöséget nyújt. Kérjük, hogy átutaláskor közleményként a fizetendö számla számát szíveskedjék megadni.
Ha saját nyilvántartása a fentiektöl eltér, illetve ezzel kapcsolatosan bármilyen egyéb észrevétele van, számlainformációs munkatársaink a 06 80 42 00 42 telefonszámon készséggel állnak rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Axelero Rt- Ügyfélkapcsolat
_______________________________________________
Természetesen számlát, mégpedig olyat, ami helyesen tartalmazza a cég nevét és telephelyét, azóta sem kaptam, annak ellenére, hogy ezt már egy hete tisztáztam az üfsz. illetékes hölgyeményével...

Kedves Pohly Feri!
Mikor külditek rám a pitbullos, fukszos behajtókat?

:-(((((((((((((((((((((((((((

Előzmény: The Sceptic (91)