...BaNana... Creative Commons License 2001.09.26 0 0 26
Sziasztok!

Nemsokkal azelőtt kezdtem neten CS-t játszani, amikor a Tybalt nevű egyén vezérletével néhány "ember" megpróbálta tönkretenni a 187 klánt nyilvánosan, megalázva mindenki előtt, (sokak szemében ez persze nem sikerült, thx to józan ész) mindezt TELJESEN jogtalanul, alaptalan vádakat felhozva ellenük. Most kérdem én: miért is volt ez jó? Kinek is volt ez jó? Mert a 187-nek nem. És nekem sem bár ez mellékes, mert Tybalt mellett én csak egy pisis 17 éves kölök vagyok. És még sorolhatnám hogy kinek nem tetszett a dolog, de annak nem lenne értelme.
Én személy szerint a békét részesítem előnyben, vagy ha már fight van akkor legyen ÉRTELME a dolognak, merthát, szerintem Tybalt még TE is belátod hogy ebben minden volt csak értelem nem. De akkor miért csináltad? :(
Én is tudom a többiek is tudják hogy mennyire jó ha az embernek hatalma van, (ha a Te esetedben ezt hatalomnak nevezhetjük) de azért nem kéne visszaélni vele, mert itt pont erről volt szó, hiszen kinek hisznek az emberek ha nem a cs.hu egyik főszerkesztőjének??? (Akinek nem inga ne lóbálja...) Tybalt! A büszkeség nagy úr, de legyűrhetnéd végre. Sokat változnál a scene szemében...
Nos, ennyit akartam mondani, remélem ezzel a kis hozzászólással is közelebb kerültünk a megoldáshoz.
Annyit kérnék, hogy az elkövetkező [fuck, anyád, szemét..stb.] jellegű kifejezéseket kerüljük, mert így nem engednek be Európába :)

Pepe