leopapa Creative Commons License 2001.09.26 0 0 25
Tybalt, áruld el nekem mire jó ez ????

Kissé gyerekes ez a hozzáállás, szerintem visszaélsz hatalmaddal. Ha már össze akarod fogni a magyar CS brigádot, akkor mire jó ez a megkülönböztetés. Még mielőtt azt hiszed, nem ismerem a háteret, tudnod kell, hogy mióta kipellengérezted a 187-et, azóta figyelem a "párbeszédeiteket". Nem kívánom feleleveníteni a kezdeteket, akkor is megírtam már a véleményemet az ügyről...És akkor sem melletted álltam. Bármikor kértem a 187-et hogy adja oda a serverét warra, mindig fenntartás nélkül odaadták, még felügyeltek is a tiszta játékra.
Egyszóval nagyon korrektek voltak, és most is azok. Ha valakivek nézeteltérésed van menjetek ki a vérmezőre reggel 5 kor és ott intézzétek el a dolgot, ne élj vissza a hatalmaddal, mert ha jól érzem a dolgot, a honlapotok értünk, és nekünk készült, egymásra vagyunk utalva. Ha az olvasótábort megszűröd, a magyar scene-t cenzorálod, akkor már csak a kis bajuszka középre és a horogkeresztes karpánt hiányzik....
Értékelem erőfeszítéseiteket, amit a CS társadalom iránt végeztek, de nem kellene túllőni a célon, talán az arany középút elkerülte a figyelmed.

Még mielőtt nekiállnál úgy válaszolni, hogy a 187 így csiter, meg úgy csiter és milyen igazad volt anno, állj meg vegyél nagy levegőt, számolj húszig
és kezd elölről a mondatot.
Az igazi csíterekkel kellene foglalkoznod, és őket kipellengérezni, mert sok olyan klán van, akik lebuktak, de érdekes módon piciny nyúlfarknyi utalásokat olvastam csak róluk, a 40. oldal 2435. sorában. Valahogy hiányolom belőled ezek alapján a következetességet!

Vagy béküljetek ki vagy öljétek meg 1mást, de a lényeg, hogy ha a harcot választod, egyre kisebb leszel, és kisebb....és kisebb......a szememben.

Farkas