naadaam Creative Commons License 2001.09.26 0 0 4273
Azt vettem eszre, hogy ti, kint elo Amerikaiak, meg mindig azt hiszitek, hogy itthon a legkevesebb nyoma is van a kommunizmusnak, es annak tanitasainak.
Oriasi tevedes. Ez a kor mar lejart. Ennek mar reg vege. Ezt felejtsetek mar el. Ertsektek mar meg vegre, hogy Magyarorszagon 1989 ota vadkapitalizmus van. Olyasmi, ami nalatok volt akkor, amikor az indianok eletteret vettetek el. Csakhogy most is ti vagytok azok, akik valakinek az eletteret elveszik. Bejottok a multicegekkel, es tonkrevagjatok a lassan beindulni akaro helyi gazdasagot.
En 26 eves vagyok. 1989-ben 15 eves voltam. A felnott koromat mar a kapitalizmusban eltem le. Dolgoztam a GE-nel. Europai fejjel iszonyu primitivnek tartom az amerikai kulturat, amit rankeroltetnek minden lehetseges csatornan. Vegyetek legalabb alapul nyugat Europat. Ok is gyarmatositanak, de legalabb nem ontjak magukbol a kulturalis szennyet, es nem folytatnak agressziv haborus kulpolitikat. Vegyetek pozitiv peldanak mondjuk Svajcot, es konyorgom, hagyjatok mar abba ezt a Sztalinozos dumat.
Előzmény: hojag (4267)