Archenemy Creative Commons License 2001.09.26 0 0 1
Namost főleg sharewareket ismerek... úgyhogy ilyeneket írok.

EXILE III: Igaz, elég régi, asszem van is krekkem hozzá, de egy szuper hangulatú, körökre osztott harcrendszerű RPG, esküszöm, k*** jó (még a grafikája sem olyan vészes, és van vagy 100 mellékküldetés, a főn kívül). Keress rá altavistán így, hogy aszongya: "Exile III Ruined World", és tuti kiad egy pár címet... Amúgy a Spiderweb Software oldalairól letölthető a demó, itt nem lehet pár városba meg helyre eljutni, de a registration key mindent megold... :) De NE a Blades Of Exilet töltsd le szerintem, az nem olyan jó.

Space Empires III: Ez is Shware, jó kis űrstratégia, sajna a gép elég buta, de ebben van a legtöbb kifejleszthető cucc, amit valaha is láttam.

Stars!: Szintén űrstratégia, a "20th Century Oldies" oldalairól tölthető le asszem, baromi jó fajkreáló rendszere van, nagyon sok egyedi fajt létre lehet hozni (pl. olyat, amelyik nem is bolygókon él, hanem a körülötte keringő űrbázisokban, vagy ami immunis a környezeti változókra, vagy tech-es fajt, ami gyorsan fejleszt, vagy nyersanyagosat, terraformálósat, mindent.), amúgy meg tök jó gáma, az AI sem hülye.

Most így ezek jutottak hirtelen eszembe.
bye
Archenemy