Tintás Barnes Creative Commons License 2001.09.24 0 0 139
Érdekes vélemények hangzottak el a filmmel kapcsolatban, gondoltam, én is kifejtem a véleményem. Kár, hogy ilyen sok az OFF, de érthető, mert igazán sokat nincs mit a fiolmről mondani.
Először is a film nekem nem tetszett, nagyon tetszett, hihetetlenül brutálisan nem tetszett. Erőfeszítésekle van teli? Inkább erőltetett, a poénok három éve lejártak, ilyen ócska szöveget még a józsefvárosi dakota házmester se használ, filmben meg végképp. Látszik, hogy semi improvizáció (ilyen színészekkel már csak az hiányzik) nem volt engedélyezve, szigorúan előre szarul megírt dialógusok, kényszeredett színészi játék, miegymás...
Az I Love Bp-tel húzott párhuzam nekem nagyon tetszik, álüzenettel átitatott álkultuszfilm mind a kettő. Sajnos minkettőre befizettem a moziban, de megbántam, ha ez a magyar film, maradjunk a franciánál:-ÖÖ
Az egyetlen jófej ember a filmben Krisztián a Hs7-ből, azt a három másodpercet, amiben mutatják a kép sarkában, remekül kitölti. Dopeman szerintem szégyen, hogy feltűnik egy filmben, ekkora suttyónak a sitten van inkább a helye vagy a konditeremben, de a mozivászonra nem illik a nagy buci fejével. A főszereplők igen gyönge alakítást nyújtanak Mannácskával az élen, aki viszont kellemesen csinos, de ez egy ilyen filmet nem tehet jobbá.
Benicia szerint a rendező úr úgy látszik, valami isten, én nem dobom el az agyam, hogy filmrendező és belenéz a topikba. Remélem inkább festegetni kezd mintsemhogy újabb satu filmet forgasson:-)) Mások is elég átlátszó propagandát látszottak kifejteni a film mellett, csak tegyék, de nehogy valaki komolyan vegye őket... EZ A FILM TÉLLEG SZAR!
Az angol felirat csak azért idegesít, mert ezért erre ülnek be inkább a külföldiek, ha magyar filmet akarnak látni. Ezután viszont egy életre elmegy a kedvük az Amerika-mímelő semmi eredetiséget felmutni nem képes közép-európai filmipartól. Ehelyett üljenek csak be a korábban említett Úristen@-ra, az nem semmi volt, vagy ilyesmire.