Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.09.24 0 0 146
Hali!

Miskolcon vettem a gépet, itt ajánlották a legnagyobb kedvezményt az autóra - 140 ezer Ft-ot. Pesten 80-nál többet nem tudtam elérni sehol. Mivel amúgy is miskolci gyökerekkel rendelkezem, és az autó is névleg miskolci cég tulajdona lett, nem volt kétes, hogy ott érdemes megvenni.
A Presence fölszereltségen kívül automata klíma, Cd-rádió és elektromos hátsó ablakemelő van az autóban. A színe cseresznyepiros-metál - ami elég ritka, viszont szvsz kivételesen gyönyörű, igen jól áll az autónak -, a belseje pedig kobalt.
Számomra kifejezetten testhezálló tulajdonsága a rugalmassága; országúton majdhogynem turbódízelesen vezethető - kis túlzással persze -, ötödikben elintéz mindent az ember. Pont ez kell nekem. A gyorsulgatást meghagyom a serdületlen ifjoncoknak, nekem többet számít a folyamatos erőkifejtés és a kultúráltság - ezeket pedig tudja. Állandó sebességnél gyakorlatilag nincs motorzaj, gyorsításkor valahonnan messziről fojtott morgás hallatszik, ami egyáltalán nem kellemetlen.
Finoman kapcsolható a váltó is, eddig egyszer váltottam mellé, mert topáztam picit indulásnál. Arra a célra, amire én használom az autót, tökéletesen megfelel.

Eddig észlelt hiba, hogy a hátsó futómű felől elég hangos dobbanások érkeznek a hazai, városi útnak nevezett terepakadályokon. Jó úton persze néma csönd honol benn, de hol van itt jó út? Mindegy, ezzel azért meg lehet békélni, ha minden más marad olyan, amilyen most...

Előzmény: szistipisti (145)