Törölt nick Creative Commons License 2001.09.22 0 0 2
Csendesen csordogált a Ferencváros-Győr bajnoki, amikor a második játékrészben verekedés tört ki a lelátón.

Nem a két csapat szurkolótábora verekedett össze, hanem fradisták kerültek konfliktusba egymással. A nézeteltérést állítólag az egyik verzió szerint az okozta, hogy a fiatalabb szurkolók egy csoportja felállva ugrálni kezdett, a mögöttük ülő, visszafogottabb drukkerek pedig „beszóltak” nekik, arra kérve őket, hogy üljenek le, mert nem látni tőlük a meccset. Szó szót követett, majd a fiatalok úgy érezték, verbálisan már nem lehet elintézni a dolgot, és ebből kitört a csetepaté.
A „kettes számú” változat szerint a fradisták két, zöld-fehér szerelést viselő kínaiba kötöttek bele, ebből indult ki a dolog.
A konfliktust látva a problémás szektorokat mindenesetre megszállták az In-Kal emberei, majd – elterelve onnan boldog-boldogtalant – rendet tettek. Egyébként nem ez volt az egyetlen alkalom, mikor a biztonságiaknak kellett közbeavatkozniuk, ugyanis a Borsodi Sör által rendezett kapura rúgásoknál sokan nehezen törődtek bele, hogy nem ők próbálkozhatnak, ekkor még kis híján Szeiler Józsefnek is nekiment valaki.