-boneheaD- Creative Commons License 2001.09.22 0 0 61
Hi!
Ma láttam a filmet, a fórumot meg lusta vagyok elolvasni szal ha olyat kérdeztem ami már volt akkor bocsi;).
Tehát, nekem tetszett volna, ha nem lett volna egy két általam érdekesnek vélt mondjuk ugy paradoxon.
Most a könnyebb érthetőség kedvéért vázolom én hogy fogtam fel a storyt:
2029 körül a faszi elindul a viharba beleszáll, és MONDJUK 2500ba kerül (nemtom pontosan ezért csak találomra mondtam egy számot) no, itt landol egy bolygón ahol ugye a majmok az urak. Stb stb eljut az űrhajóhoz ahol kiderül hogy társai untánamentek, és tulképp az ő majmaik szabadultak el, és vették át a hatalmat. No most, ha jol értettem, akkor a társainak akik utána mentek, mondjuk 2029 és 2500 között kellett landolniuk, hiszen mire a faszi ezt az űrhajót nézte már a majmok régóta uralmon voltak.
És akkor e logika szerint a majma (Periklész, vagy nemtom a majmok hogy nevezték) pedig 2500 után kellett hogy landoljon, mivel akkor jött amikor a főhős már ott volt....
Szerintem ez csak így lehetséges, de végül is nem is ez az én gondom, hanem:
a végén a faszi amikor elmegy az űrhajóval akkor látszik, egy kameranézetből hogy ő NEM a Földön járt hanem vmi más bolygón, pedig én ugy tudtam hogy ez arról szól hogy a faszi a Fölünkre érkezik a viharba repülés után, de ezek szerint nem!
És akkor a bónusz: amikor hazaér a tényleges Földre, akkor meg mi az a hülyeség a végén? Hogy meglátja a majom szobrát + a szöveget + a rendőrök is meg mindenki majom körülötte....??
Én nagyon szeretem az időutazás témát (télleg, van már ilyen topic?), borzasztóan érdekel, és elég sokat is olvastam róla, de:
ha elmegyünk a jövőbe és ott megváltoztatunk valamit az nyilvánvalóan NINCS hatással a múltra! Márpedig akkor nem értem totál, hogy mit keresnek a Fölünkön a végén a majmok.

Összegzés:/kérdéseim:
-hol játszódik a film nagyrésze?
-mit keresnek a végén a Földön a majmok?

Köszi előre is, remélem aki okosabb nálam, tud is válaszolni ezekre.