Meggyes Creative Commons License 2001.09.20 0 0 21
Jaj, mokuss, ne legy LOL... :-/
Ismerem az oldalatokat, jartam ott, tehat koszonom, nem kell bemutatni. a cikkek nagy tobbsegevel egyet is ertek, de azert volt min fintorogni, mert akadtak tulzasok (pl az egyunk macskat es az angel nevu cica tortenete a fanatikus es esz nelkuli allatvedok hujesegenek tipikus peldai) sot, hihetetlen modon meg az allatvedelmi celokat es torvenyeket is ismerem.

"nem rád céloztam a sznobbal, de azki igy veszi fel a dolgokat, nyugodtan hívhatnám annak..." - ugye nem az lesz a kovetkezo beirasod egy erv logikus megdontese helyett, hogy "bebeee, az en apukam ugyis erosebb, mint a tied"?

"vagy azért torzultál be, mert nemkér senki a nagyrabecsült html-php, egyéb tudásodbol?" Aki betorzult, az attol tartok, nem en vagyok. Probalok ertelmesen beszelgetni egy emberrel, akivel alapjaiban egyetertek (ezt mindig leirtam), de az ahelyett, hogy ertelmes ember modjara ervelne, sertegetni igyekszik - ezen en nemhogy torzulni nem tudok, de meg bosszankodni sem. Reszvet az, amit erzek. Amugy a segitsegemet felajanlottam ugyan, bar a programozashoz egy budos szot nem ertek, de mokuss, az orpheus fanatikus zoldje nem ker belole, hoskent akar elbukni. amen. ki hogy erzi.

Ami marad bennem, az csak a sajnalat es a bosszankodas, hogy miattad _is_ elitelik az ugyanezert, de normalis hangon es intelligens modon nyilatkozo es kuzdo allatvedo szervezeteket.

Reszemrol ennyi, csak ertelmes emberrel lehet ertelmesen beszelni.
udv,
meggyes

Előzmény: mokuss (19)