sado-mazo-adsl Creative Commons License 2001.09.19 0 0 topiknyitó
Szeretettel üdvözlök mindenkit ezen a szép új tágas - egy neves internetszolgáltató által szponzorált - elmeosztályon.

Magát a betegséget - az Akut Depressziós Skizofrén Láz (röviditve: ADSL) - hazánkban kezdetben csak a fővárosban később vidéki nagyvárosokban diagnosztizálták.

A kór gyógyitható, lefolyása három jól elkülönithető szakaszra osztható:
Első szakasz - kezdete egybeesik egy igénylőlap kitöltésével - az erőteljes vágyakozó, ugyanakkor depressziós időszak, ez a müszaki feltételek kedvezőre fordulása esetén megy át a második szakaszba, itt már komoly dühkitörésekre az önkontroll teljes elvesztésére is számitani kell. Ebben a szakaszban már indokolt az ambulanter orvosi segitség igénybevétele pl. a 06-80-42-xx-42 ingyenes (krizis) telefonszámon. Itt igényelhető saját személyi pszihologus.

Végül a betegség átcsap a skizofrén szakaszba - ez egyébként időben mindig egybe esik két munkásruhás férfi megjelenésével a hátukon MA?ÁV felirat - itt jelemző a paraszolvencia bőséges osztogatása (29.000.- ft), valamint a ping és a packet lost és sharing szavak réveteg motyogása, a dühkitörés itt is gyakori.

A betegség két évig, vagy határozatlan ideig tart.

Ha magadra ismertél jelentkezz: terápiás foglakozásainkra meghívjuk Prof.Ferenc vezetőpszihologust a téma hazai specialistáját.

Beutaló nem szükséges, csak tölts ki egy ADSL igénylőlapot az AXELERÓ-nál, érezni fogod, hogy velünk vagy.