Allah Akbar!
A posthuman egyébként igen érdekes szó, MM biztos észrevette.Nemcsak halottat jelent hanem "emberentúlit", azaz -> übermensch -> masina...
Hehe, ja. De azér Manson nem úgy értelmezi szerintem mint te. Ezt a géphülyeséget szerintem nem erőlteti annyira:)
Ha már posthuman, akkor az nálam a génmanipulált embert, meg a részvétmentes embert jelenti.
Namost akkó én is mondhatom azt hogy mások nincsenek is, én meg úccse halok meg mer akkor mi lenne.
Ja, mostanában már kezdek egyetérteni veled, mer' teleolvasom a fejem ilyen szolipszo-baromságokkal, hehe:)
Mér te? Yo-Yo jó fej :) Igazi flegma.A háború nem az ő reszortja, semmi köze hozzá...Te se állnál be mondjuk egy feka bandaháborúba önszándékból.
Naszóval én filmen láttam. Egyfelől szét röhögtem magam, másfelől meg rohadtul ellenszenves is volt, mert az egész mondanivalója lényegében az, hoyg kétségbe vonja azokat az eszméket, amikben én fanatikusan hiszek, hehe:) Ez a Heller egyébként zsidó, ugye?:)
Végül is Májló télleg fanatikus, és mondjuk a kereskedőket én is bírom, amíg nem kezdenek el hatalmat szerezni. A filmben is, a végén má Májlóé az egész sereg.
építek pár házat a világ különböző pontjain, majd meghivok pár barátot egy világkörüli utazásra :))) te is jöhecc.Az az életcélom, hogy minél több pecsét legyen az útlevelemben.
Nem is tudom, talán az idegesít a legjobban, hogy nekem még álmaim sincsenek, nemhogy életcél:) De azér' a világkörüli útra majd híjjá meg!
Tudom hogy nincs senki más, de csak suttogva mondd, mert amióta erről beszélgetek másokkal is, a csajok menekülnek előlem :D valszeg mer megsértődnek attól hogy én tudom hogy ők nem is léteznek.
He?:) Csajokkal ilyenről beszélgetni???:) Nem csoda, hogy menekülnek előled...hehe:))
Kit érdekel mit esznek, vaz...Valami mocsok dzsunka-kaját.A lényeg a pusztuláson van, rozsdás fémek, rongyos,romlott emberek, napnyugta :)
Pénz,drogok,fegyverek.Na meg a pinák :)
Na ja. Ez a másik abzurdum. A koszos, élettelen, sivár romhalmaz között ápolt, jó húsban és hiányos bőrruciban lévő bombajó nők bukkannak föl, akiken több smink van, mint por:)
Igen, mer nem voltál ott Palesztinában amikor egy názáreti zsidó megcsinálta az első klónozott halakat :D
Mér szerinted a klónozás kb a fénymásolással paralell?:) Az emberek abba' a tévhitbe leledzenek, hogy a klónozás egyet jelent azzal, hogy berakom a disznyót a gépbe, aztá 2 sec múlva kijön öt ugyanolyan.
Amúgy meg terveim szerint kiiktatjuk az élő szöveteket, helyette bevezetjük a szénszálat meg a sziliciumot :).S akkor má csak napenergia kell oszt csá.
Minek? Sokkal jobb távlatokat nyit a genetika:) A műanyag felannyit se' bír, mint a hús, hehe:)
Te, én nem mondtam hogy véletlenszerű...sőt.De azér nem annyira elvont szimbólumok, na.Elvont szimbólum csak művészi szimbólum lehet, amit szinte lehetelen megérteni, hacsak az alkotó el nem árulja nekünk.
Mér, az ősi szimbólumokat talán megérted, anélkül, hogy elmagyaráznák?:) Azok a szimbólumok, amiket meg csak egyvalaki ért, szart se érnek.
Lila tehén: nekem egyáltalán nem egyértelmű mit ábrázol, gyerekkori traumáim hozzá fűzödnek, bruhaha.A pipa meg végképp nem egyszerű szimbólum.
Hehe, rajtam ugyan nem fox ki. Akkor elmagyarázom, ok?:-Đ A lilatehén az a gyomorforgató lilacsomagos milkacsokit jelképezi, ami annyit jelentett a rencerváltás környékén, hogy amelik kölök ilyet uzsonnázik, az még akár lila tehenet is kérhetne karácsonyra. A pipa meg azt jelképezi, hogy aki nyájkicuccost visel, az ki van pipáva, tehát nem lóg ki, a hasonlóan menő csávók sorából - egyszóval nem kell azon gondolkodnia, hoyg most égő-e vagy sem. Klír?
Egy számot találtam a Blake-es dologról, sajnos élvezhetetlen minőségben, ezért véleményt nem tudok mondani.Ilyen dógokat nem nagyon kapni a neten, nem értem miért.Hol van a sok blekk-fan weboldal?
Mittomén, de ez nem is blekk. Én mostanába már nem keresek zenéket a neten. Esetleg ha mélben adc címet, akkor átveszem, azt elküldöm. Te meg cserébe valami goa trenszet:)
Ja, megjöttek a tömörítvények! Tenx! Majd otthon elválik lesz-e ismeretem a goa trenszről:)
Na ideiglenesen ennyi.
Még sok ilyen szép élményt, mint a múlt kedd!:))
Üdv: Rabe
O.K. O.B.(Laden)!!!