Barbarossa Isegrim Creative Commons License 2001.09.16 0 0 19

Nem értem miért kéne itt félni.. én pl. még ey igazi tökös fasisztagyereket nem láttam még éltembe, ha vki lát egyetm szójjon, megnézem.

Szóval szvsz itt inkább arról van szó, hogy néhány emberke rendkívűl élvezi azt, hogy úgy állíthatja be, mintha őt rohadtul üldöznék meg bántanák meg mittomén (ami ugye ki nem mondva azt akarja jelenteni hogy az illető roppant fontos, lehet hogy épp ezért talál ki ilyeneket, mint az átlagos, jelenetéktelen emberkék szokták).

Nevezzük nevén a madarat, az hogy vki egy Weiss Móricka, irodában dolgozik heti 40 órát, és elkészíti a főnökasszony kávéját naponta 10x, hát nem egy szám.
De ha ő az üldözött, veszélyesztetett, na és persze a buta tömeg által tehetségbe miatt útált Weiss M., hát az már rögtön sokkal jobban és kalandosabban hangzik, az illető már sokkal fontosabbnak tűnik, javít az illető önérzetén. Még akkor is ha ennek semmi alapja nincs, max. azért nem csípik a kollégá, mert folyton sajnáltatja magát, minden bajáért mások meg a körülmények felelősek. Ez így roppant kényelemes és hízelg a számára.

Ha valaki folyton ezt óbégatja, az emberek rohadtul elkezdik unni, és a végén télleg szarban lesz az illető, mert erősen olyan színezete lesz a kívülálló számára, mintha saját magát akarná előtérbe tolni.

Amúgy megjegyzem, itt a háború után a sváboknak is volt egy-két elég rossz pillantata, mégsem hallom őket a TV-ben sirámolni hogy őket hú de útálják meg üldözik stb.

De mér van az, hogy én kurvára nem félek ettől az egész elavás előtt a dunyha alatt kifantáziált szartól, na mért nem?

Mert nincs.

Előzmény: 81713 (17)