Mostanaban rakaptam kicsit a buddhizmusra, jartam karma-kagyu meditaciora , de ugy tunik (valoszinuleg az lsd-s tapasztalataim miatt) , hogy nem ez, hanem a zen-buddhizmus valo nekem.
Na akkor elmenybeszamolo a mostani hetvegerol is :
Trip Tonite
Penteken este nagy-nagy kihagyas (majdnem fel ev) utan ismet volt papirunk.Mivel az aprilisi utazasunk soran eljutottunk udatunk legmelyebb reszere is szinte, ezert kis fenntartassal, d e hatalmas varakozassal vagtunk neki az "utnak".Gondoltuk, hogy hat ki kene szabadulni mar ebbola korengetegbol, kimegyunk a termeszetbe, kis erdos resz a hegyekben, d emeg benn a varosban.Ezzel szemben voltak mar azelott is felelmeim, mielott kimentunk volna, hogy mi lesz , ha lebukunk, nem biztonsagos, jobb lenne otthon, stb.Sajnos ezt a gatlasomat idokozben sem sikerult levetkoznom, es mikozben a parom jol erezte magat a csillagos , holdfenyes ejszakaban, en egyre csak vagytam vissza az albiba.Regebben meseltem, hogy a szilveszteri eset ilyen kis nevetgelos volt az elejen, majd volt egy kis halalfelelmem is, de hamar elmult, na itt is hasonlo dolgok voltak.egyszerre ereztem jol is es rosszul is magam.Es nagyon vagytam haza.Nehezen, d esikerult ravenni a paromat hogy induljunk, mert erezte ha nem megyunk, az nekem nagyon nagyon rossz dolgot okozhat.Margit hidig gyalogoltunk , nagyon kellemes seta volt, teljesen maskepp lattam a fenyeket az utat, de kellemesen kezdtem magam erezni.A margit hidtol meg persze jocskan messzi lakunk, hat gondoltam szalljunk fel a hatos ejszakaira>Barcsak ne mondtam volna.Hulye reszeg "gettokolykok" , magyarok, amolyan south parkos stilusban elkezdtek beszelgetni (hey you mama fucker?:) , kezdtem erezni hogy elveszek, mint egy rossz remalom, olyan volt.Senkinek nem kivanok ilyet>azt hittem vagy jon valami rendor vagy valami, egyszeruen uldozesi maniam lett.Volt egy arab urge is buszon, allandoan nezett, es en egyre jobban feltem.Azt hittem kidobom a taccsott.A parom allt folottem, en ultem es ahogy raneztem mint egy felsobbrendu lenyt lattam, aki megmutatja , hogy mihez vezet a onfejusegem.Egeszen hazaig nem tudtam megnyugodni, elkezdtem ketelkedni az Oles tanitasokban, illetve mindenutt attol feltem , hogy figyelnek.Rettenetes volt.Aztan hazaerve termeszetesen lenyugodtan, de a parom hianyolta az eget a csillagokat, o nem erezte jol magat.Vegulis az ejszaka, hajnal mar viszonylag jol telt.Van egy uv kepem ,talan ha azt magammal vittem volna , valamennyire jol ereztem volna magam az erdoben a tisztas mellett.Vagy csupan a paromhoz bujas hianyzott, az meg nagyon fontos nekem.Nem tudom.Maskor azt hiszem jobban odafigyelunka a setre es a settingre!