Tomthumb Creative Commons License 2001.09.10 0 0 51
Az egy forintot kibírom, de a sok "dögőjönmegaki3mpetbeszél"-től annyit megkérdek, hogy ha hívószámkijelzés ON, és meg akarom interjúvolni a kedvest, hogy mikor ér ide? és ő azt mondja, hogy "10 perc", és ez a csevej naponta lezajlik, akkor szervusz előfizetéssel miért kéne inkább 5 mp-et tartanom a vonalat 62'50-ért, ami egy hónapban 1250 forint, ha egy én megcsörrentem - ő visszacsörrenttel ugyanez ingyé van?
Vagy ha felhívom céges telefonos rokont, hogy hívjon vissza, akkor?
Szerintem ha ti majd bepis*ltok és bementek egy McDonald'sba evégett, nem vesztek egy Big Mac-menüt és dobjátok a kukába, nem?

Ami ingyen van az ingyen van: a szolgáltató bírja el, ha vállalja. De ha a Meki nem szereti, hogy minden hajléktalan nála hugyozik, akkor legyen a WC-díj 50 forint, vagy akár 100, de ne egy igénybe nem vett szolgáltatás ára (719-ért BM-menü), nem??

Remélem megint sikerült jó zavarosan fogalmaznom 8-), a lényeg az, hogy álljon át a mp-alapú számlálásra a W900, ha akar, ez - mivel a technológia adott - pusztán etikai kérdés szerintem, de addig senki ne köcsögözze le azt, aki arra használja a rendszert, amire való (akár 3mpezés is!).