capa Creative Commons License 2001.09.06 0 0 678
SumQuiSum!

Kellemesen eloffozgatunk itt, ugye? :-)
Még a hazai Net-korszak beköszönte előtt ;-) végeztem, 'Kati néni' volt az ofőnk. És Neked?

T. Topik!

Hogy miért pofátlankodok :-) ide mostanában? Nos:
Jelenleg (2 hónapja) egy - éppen 40e Ft-os lambda-szonda cserére váró - 405 SRI-t (2.0i 121 LE) hajtok, előtte volt három évig egy 405 GRI-nk (1,9i 109LE), közben pedig rendelkeztem egy Citroën CX GTi-felett. Úgyhogy elég elkötelezettnek érzem magam a PSA (ezen belül is a középkategóriás Peugeot és a hidropneumatikás Citroën) gyártmányok mellett. Nálam a szerelem nagybátyám akkoriban még fiatal P504-ével kezdődött, majd szintén az ő gyönyörű P505 GTI-jén keresztül folytatódott a P405-kig, P406-kig. Bár ez utóbbit még nem vezettem, de szép és jó autónak tartom (mert hasonlít a 405-re ;-).
A TAXI c. filmet én is nagyon bírom, mint itt mindenki, és nemcsak a hófehér P406, hanem a hihetetlenül jó feeling miatt is. A soundtrack természetesen megvan, nálam bejött, bár a francia rappelést egy kicsit szokni és értelmezni kell.
Erről jut eszembe! Nincs meg valakinek az indító zenéje? Tudjátok, amikor az elején a robogóval rodeózik a fickó. Vagy legalább a címét, szerzőjét meg tudná mondani valaki, mert már máshol is hallottam ezt a számot. Vagy SQS lenne olyan szíves... :-)))

üdv,
capa

Előzmény: SumQuiSum (676)