Szemitológus Creative Commons License 2001.09.04 0 0 355
Kedves psycho-pata!

remélem azért az elhunytat nem akararod Sztálinhoz, Hitlerhez hasonlítani,
Természetesen nem. Csak arra próbáltam sarkítva rávilágítani, hogy a halottakról jót vagy semmit az mennyire hamis tartalommal bír.

Azt, hogy a fia miatt támadták az bennem inkább empáthiát szült, ugyanis apa is vagyok, s az is lennék, bármit tennének a fiaim.
A fia miatt komolyan nem támadták. Egy fideszes képviselö emlegette neki egy bizottsági ülésen, mire V-t úgy kellett lefogni, nehogy tettlegességre kerüljön sor.
A fiának/lányának a maffiaügyei azok nemzetbiztonsági aggályokat vetnek fel, mivel V.Z. ezáltal támadható, megfogható, zsarolható helyzetbe kerülhet. Azt ugye meg fel sem merem tételezni, hogy ö maga is kapcsolatban áll az alvilággal pl. a kaszinó és játékterem érdekeltségei alapján....

-Az egyenes és a rendes közé én nem tennék =jelet.
Igaz, az egyenesség magasabb kategória. De ez V.Z-re még dehonesztálóbb. Ha valakire azt mindjuk hogy egyenes, az komoly jellembeli szilárdságot jelent, míg a rendes embernél ez nem ilyen szigorú feltétel. Egy rendes ember pl. lehet megalkuvó is.

A merényletet ebben az esetben én is kizárnám, mert ezt a balesetet nem lehet merénylettel elöállítani. Legalábbis jó hatásfokkal nem. Ami viszont kész bukta.

Előzmény: psycho-pata (345)