Dzsojszi Creative Commons License 2001.09.04 0 0 9
Hát emberek, nem hittem volna, hogy ebbe az ezer sebből vérző, bár inkább úgy mondanám, hogy kimúlt magyar futballba még egy ekkorát bele lehet rúgni, mint amekkorát bb-nek sikerült ! Az még hagyján, hogy a szabályt erősítő kivételektől eltekintve, 3 és fél éven keresztül alázta a magyar futballt, égetett minket szerte a világban a produkciójával. Az már viszont egyenesen vérlázító volt, ahogyan ezeket a vereségeket tálalta (verebesi magasságokba emelkedve, komplett idiótának nézve mindenkit, aki csak él ebben az országban), amikor "magyarázta a bizonyítványát". Hajtásról beszélt, amikor egy métert nem futottunk, mezőnyfölényről, kidolgozott helyzetekről beszélt, amikor a félpályát nem léptük át, balszerencsét emlegetett, amikor örülhettünk, hogy megúsztuk 10 alatt, stb, stb... Sőt, a vb-selejtezők portugáliai meccsén egészen odáig ment, hogy nem érti, miért elégedetlenek a szurkolók, hogy 10 ember ellen sem sikerült félpályát átlépni, hiszen csak alig több, mint 50 percet (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) játszottunk emberelőnyben, ez volt minden idők szakvezetői nyilatkozatainak non plus ultrája !!!!!

De, ez mind hagyján, számomra a leggusztustalanabb, leghányingerkeltőbb bb-ben mégis az volt, amilyen pofátlan módon csak az alkalmat várta, hogy kirúgják, és megkaphassa végre a "jól megérdemelt" 20 millióját. Az emberi tisztesség, a munkája iránti alázat legszikrányibb jele sem volt meg benne ahhoz, hogy magától fölálljon a sokadik megaláztatás után. NEM, NEM, NEM ÉS NEM!! Majd hülye lesz felmondani !!!! A szemébe röhögött mindenkinek, és szinte a pofájára volt írva, hogy nesztek egy újabb szopás, na ezekután sem rúgtok már ki, én ugyanis föl nem mondok, azt várhatjátok !!!

Remélem bicskei ezekután örökre eltakarodik a magyar futballból !!!! Erkölcsi nulla, sikerült még ezt a morális szempontból abszolút holtpontján lévő magyar futballt is alulmúlnia !!!

Még egyszer utoljára: bicskei takarodj !!!!!