Törölt nick Creative Commons License 2001.09.03 0 0 11
ELŐFIZETÉST VENNI MA TILOS!!! - mondja névtelen.

Nekem nem az előfizetéssel van gondom, csak a hűségnyilatkozattal. Ha valaki meg tudja venni az előfizetést és a telefont hűségnyilatkozat nélkül (nem olcsó), tegye. De aki hűségnyilatkozatot tesz, gondolja meg előre és számoljon. Ha elég biztos az anyagi helyzetében két évre előre (én nem) és tudja, hogy nem fog gondot jelenteni a mindenképpen jelentkező költség, tegye. De akinél egy csekély esélye is van annak, hogy tönkremegy a vállalkozása, felkopik az álla, vagy egyszerűen csak jobb szolgáltatót talál, netán tartósan külföldre megy, az előtte számolja ki, mekkora összeget kell letenni a szolgáltató asztalára, hogy eltekintsen a hűségnyilatkozattól.

És akkor (gsm telefonok esetén) még mindig csak egy olyan telefonja van a hűtlennek, ami ugyan az övé, de legálisan nem használhatja más hálózaton, csak további súlyos tízezrek befizetése után.

Nem panaszként mondom, teljesen legális a dolog.

Én most a Matáv hűségnyilatkozatot bánom, amit az ISDN-re való áttéréskor tettem. Azt hittem, az ISDN-en lehet majd internetezni, de nem. Legalábbis ésszerű pénzért nem.

Előzmény: névtelen (8)