Mijo Creative Commons License 2001.09.03 0 0 55

Kedves Bálint, egyik résztvevő Kocsis "vergi" András orra elé dugta a mi itteni szóváltásunkat a Bajai Szalon fórumban ( www.baja.hu ), amire az "új messiás" a maga egyedien sajátságos stílusában, az alábbiak szerint reagált.
Mint kitűnik, némi ellentmondás fedezhető fel kettőtök közlendője között, illetve mintha te pár dolog felett nagyvonalúan elsiklottál volna.
Nem érzed úgy, hogy ideje lenne végre tiszta vizet önteni a pohárba - már ha ez nem tűnik, enyhén szólva kissé idiótán naiv kérésnek a részemről ? Ha ezt ettől a bizonyos "vergitől" nem is várhatjuk el - bár miért is ne, ha már ennyi lóvét dugdosunk a zsebébe -, tőled, mint alpolgármesterünktől, ugye magától értetődően ?

'Én a Dancsa Bálintot akkor ismertem meg, amikor még fel sem merült bennem, hogy Baján kéne dolgozni. Csakládi körbõl ismerem és feltébb csodálkozom, hpogy nem tudja, hogy honnan "pottyantam ide". Annál is inkább furcsa ez, mert éppen õ hívta fel a figyelmemet a város idegenforgalmi lehetõségeire. Ezt a koncepciót õhamarabb ismerte, mint bárki a városban, akkor még nagyon tetszett neki. Aztán tényleg eltünt, mint szürke szamár a ködben, kb féléve, azóta én sem beszéltem vele, így aztán nem tudom, hogy a hivatali apparátuson belül mennyire tájékoztatták, vagy mennyire nem, de azt hiszem ez nem is rámatrtozik, mivel bármikor, ha akar tud velem találkozni, így nem is értem a válaszát, bár itt többen említették, hogy nem ez az egyetlen dolog, amit vele kapcsolatban nem lehet, érteni ezt nem tudom. Úgyamúgy semmi közöm a "kisgazda vircsafthoz", mint ismert vállalkozó természetesen nekem is mindegyik párttal van kapcsolatom, de ez nem hinném, hogy baj lenne, ez a munkámmal jár, nem is titkolom, illetve nem is titkoltam.'

Előzmény: dáncsó (52)