alex28 Creative Commons License 2001.09.02 0 0 790
Kedvesek!

Igaz hogy ez nem koleszos élmény, de hogy homoszex az biztos.

Évekkel ezelőtt történt a dolog. Sokáig éltem külföldön és nem nagyok akartam kint kapcsolatot, mert félévente hazajöttem és nem volt biztos, hogy vissza is megyek. Tehát éppen itthon voltam és egy kedves barátomnak a szülinapját tartottuk az Én házamban. Elég sokan voltunk és sokat nem is ismertem. Megtetszett egy olaszos fiú de akkor éjszaka még nem történt semmi. Én voltam a bátortalanabb. Telefonszámot cseréltünk és múltak a napok. Összeszedtem az összes erőmet és felhívtam. Utána Ő hívogatott minden nap. Ez így ment egy hónapig. Annyira megszerettem telefonon, hogy már szinte fájt, ha nem hívott egy napig.
Valamin kicsit összevesztünk és azt mondta, hogy kijön hozzám és megbeszéljük a dolgot. OK. mondtam és vártam a találkozást. A megbeszélt helyen ott volt. Nem hittem el, hogy ez az öltönyös pasi miattam jött és velem akar „beszélni”. Amikor beértünk a lakásomba megkínáltam egy kis itallal és egy kis sütivel. Hallgattunk valami halk zenét és kezdtünk beszélgetni. Na ott jött a meglepetésem. Kezdte széthúzni a nyakkendőjét és kigombolni az ingjét. Itt éreztem, hogy nekem nincs menekvés. Kérdezte, hogy fürödhet-e? Erre nem tudtam mit mondani, szerintem nem is ért volna semmit, ha nemet mondok. Láttam az arcán, hogy teljesen megvadult. Amíg Ő zuhanyozott, addig Én megittam kb. 2 dl vodkát (antialkoholista vagyok) Ne ez nekem annyira betett, hogy tíz percen belül nem tudtam magamról. A hálószobám az emeleten van, de csak arra emlékszem, hogy valahogy felvonszolt a szobába. Némi sejtésem volt, hogy hol vagyunk és mit csinálunk, de szegény megszenvedett velem. Ez volt a legfeledhetőbb élményem ezzel a fiúval. Utána bepótoltam az élvezeteket és adtam magam minden szempontból.
Mindkettőnk élvezetére ez az állapot tartott fél évig. Utána sajna az útjaink szétváltak de a mai napig emlegetem az első éjszakámat.

Üdv mindenkinek, Alex

Előzmény: coito_erGO (-)