attilaa
2001.08.31
|
|
0 0
15
|
Nincsen. Én nem tartom élvezhetőnek azokat az elektronikus formában felrakott képeket, amiket általában fel lehet rakni. Ez nem kategórikus álláspont csak egy vélemény. Nem olyan rossz a szépen kidolgozott tükörfényes papírkép pláne jó negatívról pontosan exponálva. Persze lehet, hogy Te magasabb igényeket támasztasz magaddal szemben és a maximumra törekszel. Én kevesebbel is megelégszem mégis 1-1 negatívról talán egy – két nagyítható képem készül, de soXor 4-5 film után jön ki egy kép amit elfogadhatónak tartok. Hiába, a tehetséget csak sok – sok próbálkozással tudom pótolni. Persze emlékképnek elég, ha a 10x15-ös képeket albumba rakom. Mellesleg észrevetted, hogy azokat a képeket amelyek igazán szépek és sok munkával készültek észre sem veszik, amelyiken viszont van egy állat, virág stb. azért rajonganak ? Amikor egy törpe, földből alig kilátszó virágot fotóztam harmonikakihuzattal hason fekve árnyékolva, tükörrel hátulról átvilágítva, agyonderítőlapozva amellett simán elmentek, de a faágon ülő „elcsépelt” madárportré láttán visítoztak a gyönyörtől…Nem baj, ha lesz télen zúzmara, azzal majd diadalt aratok. Persze abból sem lesz fotomüvészet |
Előzmény: Duda (14)
|
|