Mijo Creative Commons License 2001.08.31 0 0 54

Eeeeeeeez igen, kedves Bálint, csudálatos egy összhang lehet a ti házatok táján, talán éppen ezért tartunk ott, ahol :(((.....

Ami meg ezt a figurát illeti: kibírtuk mi röhögés nélkül az atyánszky otthonias trappolásait is városházánk folyosóin, irodáiban, bár a mi gyurkánk legalább nem vitt, hanem csak "hozott", már ha igazak az erre utaló folyamatos állításai, mit nekünk egy új sámán felbukkanása, ha képes meggyőző erővel bizonyítani, mit tett eddigi múltja során a mindenkori célzott asztalra :))!???

Tudod, én csak ott vagyok nagy dilemmában, vajon mit fog szólni a Polgármesteri Hivatal azon két-három dolgozója, akiknek a havi bére nem éri el ezt a bizonyos kétszázezret :(!?

Állítólag a bajai I-es számú szociális otthon egyik közgazdaságban jártas állandó lakója is, hosszú hónapok óta kínálja a Fekete Kutyában eladásra egy prodzsektjét, vagy a dzsekijét - ebben most nem vagyok biztos -, lehet hogy érdemes volna odafigyelni erre is, ki tudja, hátha ér valamit, de eddig még kutyába sem vette senki, talán lobbizni kéne érte is :))!

Üdv: Mijo

Előzmény: dáncsó (52)