geszthi Creative Commons License 2001.08.26 0 0 118
Egyetertek azzal amit irtal. Csak ezt nem ertem:
"Sajnos nem kérdezték meg tőle: Tanár Úr! Reggelente tud tükörbe nézni?"

Miert? Nem epp kedvencem Vitray, de ebben most o miben hibas? Nem o vette meg a musort, nem o mondta nekik, hogy menj es szerepelj benne.
Mit tehet egy tanar arrol, ha a diakja nem azt csinalja amit tanitott?

Egyebkent a vilag errefele tendalrol annyit,hogy ugy nez ki sajna igaz.
Csak nem ertem miert kell rogton behozni egy-az egyben. Legalabb varialnak at, modositanak magyarra (ez esetben szerintem csak durvabb lenne. Latva mi megy a hetkoznapokban. Azert legyen onkritikank is!)

Erv ugyanis nem lehet csak az, hogy de kerem mennyire nepszeru ott.
Ugyanis a Who wants to be a millionaire (legyen On is miliomos), mar evek ota ment mikor megvettek...aztan megsem volt olyan surgos, hogy errefele tendal a vilag. A Weekest link meg szinte egybol...
Big Brother meg nagyobb siker szerintem, azt meg nem csinaljak (ezekhez kepest az csak egy live szomszedok. Ott inkabb baratok az illetok). Szoval megint csak nem erv az errefele tendal, hisz ez talan meg sokkal tobb orszagban van.

Masreszt meg, brazil sorozatokat en nem lattam masutt europaban. Akkor azt miert veszik? Miert nem nemet, angol "szomszedokat", hisz arrafele tendal a vilag.

Olcsobb? Nem hiszem, hogy ezen vetelkedok licence olcsobb mint ujat kitalalni. Igaz egyszerubb.

Szoval jelen esetben szerintem a TV2 tul nagyot akart kaszalni. Amig eddig nem volt fontos az azonnali megvetel (lasd a filmek eseteben is milyen C listas szarok vannak), most probaltak nagyot durrantani. Hat sikerult :-((((

Előzmény: andabi (117)