Törölt nick Creative Commons License 2001.08.26 0 0 3814
Egér út: Black helyesen említette a nevét, kicsit közérthetöbben: a Tétényi utat és az ótótpályát (m1/m7 közös szakaz) köti össze.

Pillangó szelep: nem disznólkodunk, de erösen kézimunka :) De ismétlem, most classic 900-ról beszélünk! Sz'al van egy szépen lefelé haladó, fekete csö-szerü képzödmény. Abban benne van a légszürö, és az alatt van ez a pillangó szelep. Mivel ennek környékén van benne egy kanyar, ahol átmegy vízszintbe, ott megül a mocsok. És oda a szerelöbácsi benyúl, és kezét piszkítva eltávolítja a nem oda való dolgokat.

Szerintem hurkára nem érthetö, de nem érdekel :))))))) majd lefotózom, és akkor érthetöbb lesz.

az adalék neve meg Prolong (mondom én, hogy van haszna a Kavingtonnak...) És olyasmivel hírdetik, hogy egy kedves V8-s olaj nélkül, vízzel locsolva, esetleg egy kis homokot rászórva vígan elfutkározott valami szép magas fordulat számon, és nem adta be a kulcsot a házinéninek (ugyan csak olaj nélkül, de egy Dodge Vipert is megf*ngattak). Nomeg Baas, ki klubbunk mindentudója ilyen téren, a kemikáliák és egyéb fondorlatok (varázslatok) ismeröje, sz'al ö is pozitívan tett említést.

najó, shutdown.
maratham
marathon
thom

Előzmény: nippon (3811)