vvvvpppp Creative Commons License 2001.08.24 0 0 217
Lehet, hogy jó lenne néha érettségiztetnem, de egyelőre az a helyzet, hogy gyakran érettségiztetek. :-) Nem mondom, hogy sajnos, mert szeretem csinálni a különleges hangulata miatt. 10 éve csinálom, és elhenceghetek vele, hogy előbb érettségiztettem, mint államvizsgáztam. Továbbá kétszer voltam jegyző, és ilyenkor elég jól szoktam fejből tudni a GÉV-et. Tudnál paragrafust mondani az állításod alátámasztására? Ui. szerintem az elnök az, akinek a vizsga tisztaságát biztosítania kell: pontosan ezért van kinevezve, nem másért. Az igazgató aláír bizonyos papírokat, de nem kell ott lennie. Lehet, hogy helyi szabályként felállítanak ilyesmit, de nem kötelező.

Vurugya: három piros pont a sztoriért! :-) Egykori töritanárnőm mondta volt: "A puskázás nem erkölcsi kérdés. A diáknak ősi joga, hogy puskázzon, a tanárnak meg ősi joga, hogy egyest adjon érte." (Ha észreveszi, teszem hozzá én.)
Velem is csináltak egy nagyon trükkös dolgot egyszer, amit én is alkalmazok azóta. Talán ez az egyetlen értelmes dolog, amit gimnáziumi földrajztanárnőmtől tanultam. Amúgy pont miatta kezdtem puskázni, mert előzőleg igazságtalanul meggyanúsított azzal, hogy puskázom; az első alkalommal lamér voltam, elkapott, áthúzta az egészet, és azt mondta, hogy a vonal alatt folytathatom. Hagyta, hogy verejtékkel megküzdjek az egyesért. Ez azért jó, mert a puskázáson kapott diák hajlamos felmenteni magát, azt gondolni, hogy azért egyes a dolgozat, mert ügyetlen volt vagy peches. Be kell neki bizonyítani, hogy tényleg egyesre tudja, ez nagyon hatásos. :-)

Előzmény: identicalmcqc (211)