gedeon_2001 Creative Commons License 2001.08.21 0 0 53
Kedves Tiborc! A különbség pusztán annyi, hogy értelmes emberek Csurka irodalmi produkciójának minoségét nem szokták kétségbe vonni. Sot azt is elismerik, hogy nyelvi kifejezo ereje még mindig figyelemre méltó. Nekem például tetszik az, hogy "transzvesztita nomenklatúra-burzsoázia". Tudom, hogy TGM-nek is, mert már azt hiszi, hogy o találta ki.
Csurka politikai nézeteit pedig bárki ostorozhatja, hiszen ezek nyilvánvalóan aljas baromságok. Nem kell szellemi erofeszítés megfejtésükhöz. TGM politikai nézeteit pedig jobb lenne csak azoknak kritizálni, akik agyilag kalibrálva vannak a megértésükre. Ezt talán pocskondiázói is érzik, mert általában megelégszenek azzal, hogy írásait érthetetlennek, követhetetlennek minosítik, amelyeket nem is érdemes elolvasni. Csak tudnám, hogy akkor honnan veszitek, hogy hazát árul bennük.

Egyébként pedig sok párttitkár származott osi székely református családból, miként osi matyó katólikus családból is. Ugyanilyen családokból -- gyakran ugyanabból a családból -- származtak még nyilas pártszolgálatosok, kerretlegények, igaz demokraták, költok, írók, apolitikus körorvosok, kondások és kollégiumi nevelotanárok. A világ bonyolultabb, mint ahogy azt a neonyilas imbecilisek elképzelni képesek.

Előzmény: Tiborc (51)