F14A Tomcat Creative Commons License 2001.08.18 0 0 8
WideMagic: Szomorú, de a progin belül én se találtam rá megoldást. Nálam (WinME) bejött, hogy az alapértelmezett nyelv (ország) a Hungary, igy a CE az alapértelmezett karakterkészlet, és nem a Western. Legegyszerűbb megoldásként azt tudom javasolni, hogy régebbi (csak CE-s) fontokat telepits a FONTS könyvtárba. A PS akkor ezeket külön fogja látni (és használni is)... Igy remélhatőleg megoldódik a probléma.

syrius: Egy ideje már használom a PS 6-ot, részemről annyi csak a megjegyzés: szép, szép, jó, jó, de ANNYIVAL nem, hogy ezért bárki is törje magát!
Alpha channel - ritka felhasználási terület! Egy "maszk" segitségével ezáltal a kép egyes részei bizonyos programok számára (elsősorban kép- és video editorok) átlátszóvá (trasparency) tehetők egy 8 bites skálával meghatározott mértékben. Nagyjából hasonlóképp működik mint a weben használatos GIF transparency, de itt egy kiválasztott szin "lukad" az alphanal pedig területeket lehet KÜLÖN kijelölni, melyek félig-meddig vagy teljesen átlátszóak lesznek.