Pirítós Creative Commons License 2001.08.16 0 0 201
Kedve Korovioff!
Örülök, hogy említetted az államiság szót, mert ez például arra is rávilágít, hogy a magát magyar névvel jelző, valójában mindenféle népcsoport bűnözőiből alkalomszerűen összeállt útonálló csoport valójában nem csak a környező népek nyelvéből lopkodta össze a szavait, de más nyugati nyelvekből is eltulajdonított kifejezéseket.
Az állam szót például valamelyik Lalyos francia kiráj (mittudomén mejik, hisz magyar vagyok) mondásából lopták a magyarok (azaz mi). Ugyanis ez a király mondta, hogy "Az állam én vagyok!" Nyilvánvaló, hogy egy francia kiráj franciául beszél, tehát az "Az", az "állam", az "én" és a "vagyok" szó is mind_mind francia erdetű, onnan elcsaklizott szó. (BTW a "csaklizott" az originális magyar szó, hiszen lopást jelent.)
Továbbá.
Amint azt említettem a magát "magyar" névvel jelző, valójában mindenféle népcsoport bűnözőiből alkalomszerűen összeállt útonálló csoport a nevét a legfrisebb etimológiai kutatásoxerint a szláv "mogor" szóból vette, amely szlávul szó szerint világnézetileg intoleráns, fasisztoid halylamokkal rendelkező pedofil adócsalót" jelentett kr.u.1000 körül.
Hali,
Pirítós
Előzmény: Korovioff (200)