McAtti Creative Commons License 2001.08.15 0 0 41
Megnéztem, és potnosan olyan, mint a TV2, vagy mint a szocializmus, vagy mint netizen írta:
-Anithumánus,
-uszító,
-gyűlöletkeltő,
-eredendően gonosz

Aki nem látta: a lényeg, hogy kérdésekre kell válaszolni, a kör végén kapnak valamennyi pontot (pénzt, természetesen...), és szavaznak, hogy ki essen ki.
Az emberi közössége(ke)t a szolidaritás, az egymásért való áldozatvállalás tartja össze. Ugyanakkor mindig vannak akik ezt kihasználják, és csak élősködnek.
A TV2-n a sok barom egyrészt teljesen indulati alapon ejtett ki embereket, másrészt remekül meg lehetett tekinteni a szoc. találmányát, a kontraszelekciót: hiszen "ha csak nálam hülyébb marad, még igazgató is lehetek..."
Az viszont tecc' hogy aki nagy fikázva kiszórt valakit, utána repült, és abszolút nem értette, hogy lehetnek vele ilyen szemetek (mikor öt perce ő volt ugyanolyan).

Számomra döbbenetes volt a műsor, mert én sokat járta a világot, barlangoktól hegycsúcsokig, és a társaságban ha valakinek eltört a keze (akár saját marhasága miatt is), akkor nem hazazavartuk, hanem szétosztottuk a cuccát, és mentünk tovább. Meg ha valaki beteg lett, akkor sem öltük meg, hanem akár vártunk két napot (mindenki), és utána ment tovább a társaság.

Attila